Tranzactii cu metoda Fibonacci

Categorie Strategii
4 August 2015, Comentarii 0

Tranzactionarea folosind metoda Fibonacci este un procedeu foarte des folosit de investitorii profesionisti si nu numai. Exista persoane care tranzactioneaza folosind exclusiv metoda Fibonacci si care au reusit sa isi creeze un capital impresionant. Este inutil sa intram in detaliile matematice ale sirurilor de numere Fibonacci, deoarece ne vom folosi de un tool special creat in platforma Metatrader (vezi figura de mai jos).


fibonacci

Metoda Fibonacci este folosita pentru a identifica cu succes zonele de suport si rezistenta. Aplicarea corecta a acestei metode presupune din start o recompensa mult peste riscul asumat. Ideea este sa gasesti un trend ascendent/descendent cat mai clar iar prin aplicarea nivelelor Fibonacci pe grafic (Forex, actiuni, marfuri …etc) vei gasi momentul favorabil pentru inceperea unei tranzactii si inchiderea acesteia dupa ce a inregistrat profitul estimat.

Metoda Fibonacii este destul de greu de explicat in scris asa ca am ales un curs video asa ca am ales un curs video prin care veti afla absolut tot ce este necesar de stiut despre tranzactiile folosind metoda Fibonacci.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *